NOTÍCIES

"Istor-o-Nal", NOVETAT DE nult
"Istor-o-Nal" és el nou EP de la banda catalana nult.
Llegir més / Leer más

HOLA PEDRO PARQUE!
Des que ens vam assabentar que Beta i David van formar Pedro Parque que a La Gramola Netlabel estàvem esperant aquest moment.
Llegir més / Leer más

ENTROPÍA, NOU DISC DE GAIN
És una alegria immensa per a nosaltres presentar-vos el nou disc de Gain; tercer en la seva trajectòria i segón que publiquen amb nosaltres.
Llegir més / Leer más

PRENENT FOC ALS ESTELS / INCENDIANDO A LAS ESTRELLAS
Fire To The Stars són una banda sueca-australiana que debuten a La Gramola Netlabel amb "Keep You Safe", un EP que farà les delícies de gent enamorada de músiques que s'apropin a coordenades com les de Grouper o Mazzy Star.
Llegir més / Leer más

AVANÇAMENT DEL NOU DISC DE GAIN / ADELANTO DEL NUEVO DISCO DE GAIN
Fa unes setmanes us anunciavem que en breu publicarem el nou disc de Violeta Päivänkakkara. Doncs bé, no serà aquest l'únic treball que veurà la llum a l'inici del 2014. Els nostres estimats Gain ens han confirmat que en breu tindrem el seu nou àlbum entre nosaltres.
Llegir més / Leer más

PROXIMAMENT / PROXIMAMENTE
Violeta Päivänkakkara publicarà en breu un nou treball de deu temes amb nosaltres. Es titularà "Kipinä" i aquest és el seu video promocional
Llegir més / Leer más

LADIES AND GENTLEMEN: CHIN YI
Fa un parell d'anys, al nostre blog, vam escollir entre els millors discs del 2011 a "Wo", treball d'una banda andalusa anomenada Chin Yi.
Llegir més / Leer más

DESCOBRINT A LUZ FUTURO
Luz Futuro és el projecte personal de Dani Benavides, conegut ja a La Gramola Netlabel per haver col·laborat a El Pilar Azul.
Llegir més / Leer más

nult A LA GRAMOLA NETLABEL
L'última incorporació a La Gramola Netlabel és la de nult. Projecte format a Osona des de finals del 2011 i del que en formen part Arnau Musach, Adrià Ballús, Kike Medina, Arnau Ricard i Marcel Ballestar. Es presenten amb el disc "asil liseli".
Llegir més / Leer más

LA MÚSICA DE JULIO GUTIÉRREZ
Julio Gutiérrez és la nova proposta de La Gramola Netlabel. Julio és un artista amb...
Llegir més / Leer más

NOUS TEMES DE KYOTO / NUEVOS TEMAS DE KYOTO
El mes de novembre de 2011, Kyoto editaven un set polsades compartit amb el grup aragonès The Fractal Sound, on hi aportaven dos temes en format acústic: "Criaturas de la noche" i "John Carpenter". Aquest single va ser editat en un acuradíssim disseny i en vinil de diferents colors, cosa que fa que aquest disc sigui encara més especial.
Llegir més / Leer más

JA ESTEM A BANDCAMP / YA ESTAMOS EN BANDCAMP
A partir d'aquest mes de març ja podeu escoltar la música de La Gramola Netlabel a Bandcamp.
Llegir més / Leer más

ENS ENTREVISTEN A "EL SECRETO CANARIO" / NOS ENTREVISTAN EN "EL SECRETO CANARIO"
Zeus Gutiérrez escriu un article a El Secreto Canario sobre les netlabels i la seva funció. Aprofitant aquest fet, ens va entrevistar i ens va donar la oportunitat per a dir-hi la nostre sobre les netlabels, les motivacions que hi han darrera, els possibles beneficis i el futur que ens espera. També hi podreu trobar alguns vídeos de grups de La Gramola Netlabel.
Llegir més / Leer más

"KUKKIA" PER TANCAR L'HIVERN / "KUKKIA" PARA CERRAR EL INVIERNO
Diuen que l'aparició de les flors marca la fi de l'hivern i el nou disc de Violeta Päivänkakkara apareix just quan l'hivern comença a morir. Com no podia ser d'altre forma, el títol és premonitori: "Kukkia", que en finès vol dir florir.
Llegir més / Leer más

"97", NOU DISC DE MTU / "97", NUEVO DISCO DE MTU
Ja ens ha arribat el nou disc de Mtu. "97" és un treball de cinc temes que aprofundeix en els sons foscos del seu anterior treball, "Memòries del Diable".
Llegir més / Leer más

LA GRAMOLA NETLABEL A LES BIBLIOTEQUES / LA GRAMOLA NETLABEL EN LAS BIBLIOTECAS
Des d'aquest mes de febrer, La Gramola Netlabel ja forma part del catàleg de les Biblioteques de la Diputació de Barcelona, gràcies a l'interès de Jordi Corvillo per donar espai a les músiques Copyleft dins la biblioteca on treballa, la Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.
Llegir més / Leer más

US CONVIDEM A CONÈIXER ARÍN DODÓ / OS INVITAMOS A CONOCER A ARÍN DODÓ
La Gramola Netlabel té el plaer de presentar-vos a Arín Dodó, un projecte força interessant i amb certa trajectòria.
Llegir més / Leer más

REGAL DE REIS / REGALO DE REYES
Ens venia molt de gust, ara que ja fa més d'un any que La Gramola Netlabel us ofereix propostes de tot tipus, mirar una mica enrera i disfrutar dels artistes que ens han acompanyat en aquest trajecte.
Llegir més / Leer más

SONANT A LA RÀDIO / SONANDO EN LA RADIO
Fa uns mesos que els grups de la casa ja van traient el cap per les ràdios amb certa sensibilitat per a les músiques provinents de netlabels. Així, com ja us vam informar en el seu moment, El Pilar Azul, Akauzazte, Kyoto o Violeta Päivänkakkara ja han sonat més d'una vegada al fabulós programa d'Ayoze Garcia, Intangible 23.
Llegir més / Leer más

NOUS SONS: BEATLOVE / NUEVOS SONIDOS: BEATLOVE
Per a La Gramola Netlabel és un orgull rebre les propostes de diferents grups i músics que confien en nosaltres per a difondre la seva música.
Llegir més / Leer más...

"PIMEÄSSÄ": NOU DISC DE VIOLETA PÄIVÄNKAKKARA / "PIMEÄSSÄ": NUEVO DISCO DE VIOLETA PÄIVÄNKAKKARA
Comença un nou curs escolar i a La Gramola Netlabel hem fet els deures d'estiu.
Us portem el nou EP de Violeta Päivänkakkara, "Pimeässä", que, després del seu exitós "Kuu" no decebrà en absolut les expectatives creades.
Llegir més / Leer más...

PROGRAMA ESPECIAL SOBRE KYOTO
El passat 17 de maig, el programa Intangible 23 de la ràdio Canarias Ahora (del qual ja hem fet referència alguna vegada) va dedicar el seu espai a Kyoto.
Llegir més / Leer más...

HIELO EN VARSOVIA, FRED QUE CREMA / HIELO EN VARSOVIA, FRÍO QUE QUEMA
Després de presentar-vos a Violeta Päivänkakkara fa una setmana, ara tenim la sort de donar la benvinguda a Hielo En Varsovia.
Llegir més / Leer más...

NOVA ARTISTA: VIOLETA PÄIVÄNKAKKARA / NUEVA ARTISTA: VIOLETA PÄIVÄNKAKKARA
Fa poques setmanes vam descobrir a Violeta Päivänkakkara al seu Bandcamp. Ens va agradar tant que no vam dubtar en posar-nos en contacte i oferir-li un lloc entre nosaltres. Al cap d'uns dies, Violeta accepta la proposta i ens fa arribar un recull de temes en el seu primer EP: "Kuu".
Llegir més / Leer más...

NOU VÍDEO DE GAIN / NUEVO VÍDEO DE GAIN
Estrenem el nou videoclip de Gain pel seu fantàstic tema "Flores En Invierno". Tenim moltes ganes de veure'ls aviat en directe!!
Llegir més / Leer más...

GRANJAESCUELA A GO MAG / GRANJAESCUELA EN GO MAG
A Go Mag, dins de l'apartat dedicat a les netlabels del mes de març, Gloria González es fa ressò de l'aparició del disc de Granjaescuela, "Por el poder de Greinjschool", i ho fa amb bones paraules, cosa que nosaltres agraïm des d'aquí.
Llegir més / Leer más...

GIRES, SINGLE I FITXATGE / GIRAS, SINGLE Y FICHAJE
Diverses notícies per apropar-nos a la primavera:
En primer lloc destacar els propers concerts de El Pilar Azul, Nureyev i les gires per Galícia de Gain i Kyoto, les dates les trobareu a l'apartat Agenda.
Llegir més / Leer más...

VÍDEOS
A partir d'avui, dins la secció Artistes, podreu veure a la pàgina de cada grup un recull de vídeos, ja siguin videoclips o gravacions en directe.
Llegir més / Leer más...

ENS APUNTEM A GRANJAESCUELA / NOS APUNTAMOS A GRANJAESCUELA
Sembla que el 2012 ha començat amb força i ja us podem presentar el segón grup d'aquest any, es diuen Granjaescuela i són de Madrid.
Llegir més / Leer más...

NUREYEV: S'OBRE EL TELÓ / NUREYEV: SE ABRE EL TELÓN
Ja està aquí el primer fitxatge del 2012! Es diuen Nureyev i són de Saragossa.
Fan un pop de molts quirats, cosa que podreu comprovar en l'EP que us presentem: "La Leyenda del Esquimal".
Llegir més / Leer más...

KYOTO TAMBÉ ENTRE ELS MILLORS / KYOTO TAMBIÉN ENTRE LOS MEJORES
Si ahir apareixia la noticia en la que El Pilar Azul havien entrat a la llista dels millors de l'any 2011 en la categoria de EP's, avui rebem la genial noticia en la que Kyoto també apareixen a les llistes del programa Intangible 23 amb el seu disc "Lo que vuelve para vengarse", en aquest cas en la categoria de reedicions, concretament en 6é lloc.
Llegir més / Leer más...

EL PILAR AZUL ENTRE EL MILLOR DE L'ANY / EL PILAR AZUL ENTRE LOS MEJORES DEL AÑO
El disc "#2" de El Pilar Azul, publicat conjuntament per La Fábrica de Sonidos Hipnóticos i La Gramola Netlabel, ha estat escollit com el 5é millor EP de l'any 2011 pel programa de ràdio Intangible 23.
Llegir més / Leer más...

NOU MEMBRE A LA FAMÍLIA: KYOTO / NUEVO MIEMBRO EN LA FAMILIA: KYOTO
A pesar del seu nom, no provenen del país del sol naixent. Kyoto son un grup de Saragossa que ha decidit compartir amb nosaltres la seva discografía.
Llegir més / Leer más...

SORTIM A GO MAG! / ¡SALIMOS EN GO MAG!
Doncs sí, La Gramola Netlabel apareix a una breu ressenya al portal de la revista Go Mag, on Gloria Gonzalez es fa resó de la nostra primera referència "Diciembre" de El Pilar Azul.
Diu que La Gramola, mola, clar.
Llegir més / Leer más...

BENVINGUTS, GAIN! / ¡BIENVENIDOS, GAIN! / WELCOME TO GAIN!
Donem la benvinguda al tercer grup de La Gramola Netlabel: Gain. Ho fem oferint el seu fantàstic segón treball, "Somos Aire", un disc creat aquest any 2011, i que suceeix al seu anterior "Qué va a ser de nosotros".
Llegir més / Leer más...

ESCOLTA EL MONOGRÀFIC SOBRE LA GRAMOLA NETLABEL A INTANGIBLE 23/ ESCUCHA EL MONOGRÁFICO SOBRE LA GRAMOLA NETLABEL EN INTANGIBLE 23
Tal com us vàrem anunciar, avui s'ha emès el programa monogràfic sobre el nostre netlabel al programa de Canarias Ahora Radio, Intangible 23.
Llegir més / Leer más...

"#2" DISC DE LA SETMANA A FANZINOSIS / "#2" DISCO DE LA SEMANA EN FANZINOSIS
La gent de Fanzinosis ha escollit "#2" de El Pilar Azul com a disc de la setmana, i els hi ha dedicat un post, cosa que ens fa molt feliços.
Llegir més / Leer más...

LA GRAMOLA NETLABEL A LA RÀDIO
Aquest dijous, el programa Intangible 23 de Canarias Ahora Radio dedicarà un especial al nostre netlabel i comptarà amb la presència a l'estudi de El Pilar Azul.
Llegir més / Leer más...

EL PILAR AZUL: NOUS TEMES
Ja podeu aconseguir lliurement, a La Gramola Netlabel, dos nous temes del grup El Pilar Azul, que han agrupat amb el nom de "#2".
Llegir més / Leer más...

AKAUZAZTE DANOK A LA GRAMOLA NETABEL!!
Ens fa moltíssima il·lusió anunciar-vos que Akauzazte Danok (abans Akauzazte) pasen a formar part del catàleg de La Gramola Netlabel.
Llegir més / Leer más...

BENVINGUTS / BIENVENIDOS
Després de l'experiència que ha suposat divulgar durant més de dos anys la música lliure a través del bloc La Gramola, hem decidit donar un pas més enllà i participar més activament en la difusió d'aquestes músiques creant La Gramola Netlabel.
Llegir més / Leer más...