INFO

Quí som?

La Gramola Records és una organització sense ànim de lucre que es dedica a la promoció i difusió de la obra dels artistes que es troben a la seva web.

A La Gramola Records distribuim la música en format digital a través d'internet i ho fem utilitzant llicències que, al contrari del Copyright, fomenten la lliure distribució de l'obra.

És aquesta la filosofía de La Gramola Records i per aquest motiu utilitzem llicències Creative Commons, amb les quals l'usuari es pot descarregar i compartir la música sense més condicions que les que la pròpia llicència indiqui.


Es comet una il·legalitat al descarregar la nostra música?

No. Sou lliures de descarregar i compartir la música que oferim. Tan sols heu de respectar el que la llicència de cada disc indiqui. Podreu trobar les llicències Creative Commons a la pàgina de cada disc, al final. Cliqueu sobre l'enllaç que hi trobareu i allí podreu veure la informació concreta. Per norma general La Gramola Records no permet la modificació de l'obra ni l'ús d'aquesta amb fins comercials, a no ser que la llicència concreta de cada disc indiqui el contrari. Més informació sobre les llicencies: Creative Commons.


Qué ens ha motivat a crear La Gramola Records?

Després de l'experiència que ha suposat divulgar durant més de dos anys la música lliure a través del bloc La Gramola, hem decidit donar un pas més enllà i participar més activament en la difusió d'aquestes músiques creant La Gramola Records.

Aquest projecte neix amb l'objectiu de promoure la música lliure de musics i grups que estimem i en els que creiem.


Quín tipus de música hi podeu trobar?

Ens centrem en música pop, rock, indie i experimental, sense donar l'esquena a altres músiques.


Com podeu proposar-nos publicar la vostra música amb La Gramola Records? Com pots col·laborar?

Trobareu aquesta informació a l'apartat Contacte


Quins criteris seguim alhora de publicar la feina d'un grup o artista?

Son totalment subjectius. No busquem l'èxit ni creiem que els nostres artistes son els millors del món, però sí que són aquells als qui compraríem els seus discs... questió de gustos.