GIRES, SINGLE I FITXATGE / GIRAS, SINGLE Y FICHAJE

Diverses notícies per apropar-nos a la primavera:

En primer lloc destacar els propers concerts de El Pilar Azul, Nureyev i les gires per Galícia de Gain i Kyoto, les dates les trobareu a l'apartat Agenda.

Kyoto han editat un bonic vinil de 7" d'edició limitada conjuntament amb la gent de The Fractal Sound. Té un disseny fantàstic i està disponible en negre, vermell tranparent i blau transparent. El podeu escoltar i comprar en el seu Bandcamp. Recomanable 100%.

Finalment anunciar el fitxatge de Mtu per part d'aquesta casa. Personatge anònim que utilitza sons virtuals manipulant-los per expresar incomoditat de forma sencilla. Podeu escoltar i descarregar el seu disc "Memòries Del Diable" de forma lliure, com sempre.

***

Varias noticias para acercarnos a la primavera:

En primer lugar destacar los próximos conciertos de El Pilar Azul, Nureyev y las giras por Galicia de Gain y Kyoto, las fechas las encontraréis en el apartado Agenda.

Kyoto han editado un bonito vinilo de 7 "de edición limitada conjuntamente con la gente de The Fractal Sound. Tiene un diseño fantástico y está disponible en negro, rojo tranparente y azul transparente. Se puede escuchar y comprar en su Bandcamp. Recomendable 100 %.

Finalmente anunciar el fichaje de Mtu por parte de esta casa. Personaje anónimo que utiliza sonidos virtuales manipulándolos para expresar incomodidad de forma sencilla. Podéis escuchar y descargar su disco "Memòries Del Diable" de forma libre, como siempre.