GAIN





Gain són Isma Doblado (veu), Marc Mas (Baix), Dani P. LaFleur (Batería) i Félix Prados (Guitarra).
Gain té els seus orígens en 132, una banda de power-pop de mitjans de la decada dels 90 que va tenir el seu moment àlgid amb la participació al festival Contempopránea.
L'interés per sonoritats més guitarreres com el grunge, el rock alternatiu, i fins i tot la influència del hardcore i el rock progressiu va provocar la desaparició de 132 per veure el naixement de Gain al voltant del 2002.
Desprès de vàries demos i de superar canvis de guitarristes el grup enregistra el seu primer LP "Qué va a ser de nosotros" a l'estiu del 2007, disc produït per Santi García.
Un cop enregistrat el disc, Gabriel Maderazo fitxa per Gain com a segon guitarrista, per reforçar el so en directe. És en aquests moments que Gain viu un dels seus períodes més actius abans d'editar el disc, que finalment veu la llum el 2008.
Un temps desprès, a causa de la necessitat de compondre nou material i a la falta de recursos econòmics, Gain munta el seu propi estudi on es gesta "Somos Aire" (2011), un disc més profund i elaborat, sense la immediatesa del seu anterior treball, però amb la intensitat i contundència de les seves guitarres. Els elements adients per que la desgarrada veu d'Isma doni sentit a la música de Gain.
Gabriel abandona el grup a la primavera del 2011 i després d'un parèntesi la necessitat vital de tocar i noves idees musicals rellancen Gain amb un nou disc: "Entropía" (2014).

Més info i contacte del grup:
Contact/booking
myspace
Bandcamp

DISCOGRAFIA:

QUÉ VA A SER DE NOSOTROS (2008)
SOMOS AIRE (2011) [LGN010]
ENTROPÍA (2014) [LGN031]

VIDEOS:

"Flores En Invierno":




"Hombre Faro":