AKAUZAZTE

Akauzazte va iniciar el seu camí l'any 1992 al Matadero d'Azkoitia, on troben tot tipus d'artilugis amb els quals graven la seva primera maqueta, "Maite Zatut".
Des d'aleshores, aquesta formació única estableix la seva base d'operacions al Matadero, on tenen el seu local d'assaig i l'estudi de gravació.
Han editat ja set discs, recopilatoris i participacions a part, sis dels quals us oferim en aquesta casa, incloent un arxiu de temes apareguts en diferents recopilatoris.
En el seu últim treball es rebatejen definitivament com Akauzazte Danok.
Ells son Roge (guitarra i veu), Xose (baix i veu) i Arra (batería). Ells son esencia, puresa, magnetisme, bellesa, electricitat, incomoditat, risc, sinceritat; son aigua, pedra, aire i foc.

Akauzazte Danok diuen:
"Estem interessats per l'auto-producció i distribució, i també a favor de la relació directa. A més, la tecnologia/la xarxa facilita relacions impensables fins ahir mateix, que hauríem de saber aprofitar. Recolzem totalment els moviments a favor de la lliure circulació de la cultura, i oferim el nostre més recent material sota les llicències de Creative Commons, estem a favor que copïis, utilitzis i distribueixis de la manera que més adequada et sembli la nostra música, sempre que no sigui per a fins comercials, i mantinguis la informació original (autor, disc ...)"

***

Akauzazte inició su andadura en el año 1992 en el Matadero de Azkoitia, donde encuentran todo tipo de artilugios con los que graban su primera maqueta, "Maite Zatut".
Desde entonces, esta formación única establece su base de operaciones en el Matadero, donde tienen su local de ensayo y el estudio de grabación.
Han editado ya siete discos, recopilatorios y participaciones aparte, seis de los cuales os ofrecemos en esta casa, incluyendo un archivo de temas aparecidos en diferentes recopilatorios.
En su último trabajo se rebautizan definitivamente como Akauzazte Danok.
Ellos son Roge (guitarra y voz), Xose (bajo y voz) y Arra (batería). Ellos son esencia, pureza, magnetismo, belleza, electricidad, incomodidad, riesgo, sinceridad; son agua, piedra, aire y fuego.

Akauzazte Danok dicen:
"Estamos interesados por la auto-producción e distribución, y también a favor de la relación directa. Además, la tecnología/la red facilita relaciones impensables hasta ayer mismo, que deberíamos saber aprovechar. Apoyamos totalmente los movimientos a favor de la libre circulación de la cultura, y sacamos nuestro más reciente material bajo las licencias de Creative Commons; estamos a favor de que copies, utilices y distribuyas de la forma que más adecuada te parezca nuestra música, siempre que no sea para fines comerciales, y mantengas la información original (autor, disco...)"

Més info i contacte del grup / Más info y contacto del grupo:
Website

DISCOGRAFIA:

MAITE ZAITUT (1992) [LGN002]
ENLATATUA (1995) [LGN003]
UR GARDENAK (1998) (Esan Ozenki)
X (2002) [LGN004]
AZALBERRITAN (2004) [LGN005]
04-5-1, BERA (2005) [LGN006]
AKAUZAZTE DANOK (2009) [LGN007]
BILDUMAK (1997-2010) [LGN008]

VIDEOS:

"Yonki":