NOU MEMBRE A LA FAMÍLIA: KYOTO / NUEVO MIEMBRO EN LA FAMILIA: KYOTO


A pesar del seu nom, no provenen del país del sol naixent. Kyoto son un grup de Saragossa que ha decidit compartir amb nosaltres la seva discografía.
Com podreu comprovar als seus discs, són diverses les influències en la seva música, unes influències ben digerides i que els porten a un so propi i original.
Per a La Gramola Netlabel és un plaer que Kyoto hagin decidit confiar-nos la seva música. Ara us toca a vosaltres dedicar un temps de les vostres vides a disfrutar del treball d'Alicia, Iván i Isaac.
En els pròxims dies ja podreu trobar els dos EP's i el LP que conformen la seva discografia.

Benvinguts, Kyoto!

***

A pesar de su nombre, no provienen del país del sol naciente. Kyoto son un grupo de Zaragoza que ha decidido compartir con nosotros su discografía.
Como podréis comprobar en sus discos son varias las influencias en su música, unas influencias bien digeridas y que los llevan a un sonido propio y original.
Para La Gramola Netlabel es un placer que Kyoto hayan decidido confiarnos su música. Ahora os toca a vosotros dedicar un tiempo de vuestras vidas a disfrutar del trabajo de Alicia, Iván e Isaac.
En los próximos días ya podréis encontrar los dos EP's y el LP que conforman su discografía.

¡Bienvenidos, Kyoto!