EL PILAR AZUL

El Pilar Azul són Cristian Muñoz (Bateria, Percusió), Dani Benavides (Baix, Teclats i Sintetitzadors) i Zeus G. (Guitarra, Veu, Teclat, Sintetitzadors).

El Pilar Azul neix el 2007 com a projecte independent de Zeus (paral·lel a Proyecto:Estragos) per a donar sortida a la quantitat de cançons compostes i gravades per ell, de temàtica més profunda i experimental, més en la cerca de les diferents "estacions psíquiques" a través del so que el simple sentit d'entretenir. Des del 2007, es va recopilant material, encara que sense intenció en principi de portar-lo al directe. El desembre del 2010, proposen a Zeus un concert a la seva ciutat natal (Las Palmas de Gran Canaria) i aquest decideix trucar a Cristian Muñóz per tocar la bateria. En els assaigs, el projecte comença a agafar forma gairebé per si sol. Preparen un directe d'onze cançons en tres setmanes, i criden a Dani Benavides perquè assisteixi a l'esdeveniment i veure si li interessa entrar com a baixista. Dani accepta, i el grup es consolida com a tal.

***

El Pilar Azul son Cristian Muñoz (Batería, Percusión), Dani Benavides (Bajo, Teclado, Sintetizadores) y Zeus G. (Guitarra, Voz, Teclado, Sintetizadores)

El Pilar Azul nace en 2007 como proyecto independiente de Zeus, (paralelo a Proyecto:Estragos) para dar salida a la cantidad de canciones compuestas y grabadas por él, de temática más profunda y experimental, más en la búsqueda de las diferentes "estaciones psíquicas" a traves del sonido que el simple sentido de entretener. Desde el 2007, se va recopilando material, aunque sin intención en principio de llevarlo al directo. En diciembre del 2010, proponen a Zeus un concierto en su ciudad natal (Las Palmas de Gran Canaria) y éste decide llamar a Cristian Muñóz para tocar la batería. En los ensayos, el proyecto empieza a coger forma casi por si solo. Preparan un directo de once canciones en tres semanas, y llaman a Dani Benavides para que asista al evento y ver si le interesa entrar como bajista. Dani acepta, y el grupo se afianza como tal.

myspace
facebook

DISCOGRAFIA:

DICIEMBRE (2011) [LGN001]
#2 (2011) [LGN009]

VIDEOS:

El Pilar Azul - Dejavú from El Pilar Azul on Vimeo.


El Pilar Azul - 54 from El Pilar Azul on Vimeo.


El Pilar Azul - Imaginar from El Pilar Azul on Vimeo.