REGAL DE REIS / REGALO DE REYES


Ens venia molt de gust, ara que ja fa més d'un any que La Gramola Netlabel us ofereix propostes de tot tipus, mirar una mica enrera i disfrutar dels artistes que ens han acompanyat en aquest trajecte.

Hem pensat que la millor manera de fer-ho és a través d'un recopilatori, amb un tema de cada un dels 10 artistes que conformen fins a día d'avui la nostra netlabel. Volem donar les gràcies a tots ells per la passió, la confiança i les ganes que hi han posat des del primer día.

Volem agrair especialment a David Molón, la genial portada que il·lustra aquest disc.

Desitjem que t'agradi, ja sigui recordant els temes que ja has disfrutat o, descobrint a nous artistes que desconeixies. Per escoltar-lo, clica en el següent enllaç:

VV.AA. - LA GRAMOLA NETLABEL - REWIND. UNA RETROSPECTIVA (2013) [LGN021]

Feliç 2013!!

***

Nos apetecía mucho, ahora que ya hace más de un año que La Gramola Netlabel ofrece propuestas de todo tipo, mirar un poco atrás y disfrutar de los artistas que nos han acompañado en este trayecto.

Hemos pensado que la mejor manera de hacerlo es a través de un recopilatorio, con un tema de cada uno de los 10 artistas que conforman hasta día de hoy nuestra netlabel. Queremos dar las gracias a todos ellos por la pasión, la confianza y las ganas que han puesto desde el primer día.

Queremos agradecer especialmente a David Molón, la genial portada que ilustra este disco.

Deseamos que te guste, ya sea recordando los temas que ya has disfrutado o, descubriendo a nuevos artistas que desconocías. Para escucharlo, clica en el siguiente enlace:

VV.AA. - LA GRAMOLA NETLABEL - REWIND. UNA RETROSPECTIVA (2013) [LGN021]

¡Feliz 2013!