SONANT A LA RÀDIO / SONANDO EN LA RADIO

Fa uns mesos que els grups de la casa ja van traient el cap per les ràdios amb certa sensibilitat per a les músiques provinents de netlabels. Així, com ja us vam informar en el seu moment, El Pilar Azul, Akauzazte, Kyoto o Violeta Päivänkakkara ja han sonat més d'una vegada al fabulós programa d'Ayoze Garcia, Intangible 23.

Fa pocs díes, la gent de BeatLove ens van informar que apareixerien en el programa Fluido Rosa de Radio 3, com així va ser. Els podeu escoltar amb el tema "Oscillations and Waves" a partir de 1:48:20 en el següent reproductor:




També hem tingut la sorpresa d'escoltar a través de les ones canadenques a dues bandes de La Gramola Netlabel: Granjaescuela i Hielo En Varsovia. Ells concretament han sonat a Ouèbe Musique, de l'emissora CKRL del Quebec.


Aquí podeu escoltar a Granjaescuela obrint el programa amb "Gabana Karaoke":



I aquí teniu a Hielo En Varsovia. Sona "Huye de mí" per a tancar el programa:



I finalment, ens acaben d'avisar els nostres amics de Gain que una de les emissores undergrounds més importants de Suïssa, Radio RaBe, estan força interessats en la seva música i ja han començat a fer-se escoltar. Genial!

A tots ells, enhorabona!!

***

Hace unos meses que los grupos de la casa ya van sacando la cabeza por las radios con cierta sensibilidad para las músicas provenientes de netlabels. Así, como ya os informamos en su momento, El Pilar Azul, Akauzazte, Kyoto o Violeta Päivänkakkara ya han sonado más de una vez en el fabuloso programa de Ayoze García, Intangible 23.

Hace pocos días, la gente de BeatLove nos informaron que aparecerían en el programa Fluido Rosa de Radio 3, como así fue. Los podéis escuchar con el tema "Oscillations and Waves" a partir de 1:48:20 en el siguiente reproductor:


También hemos tenido la sorpresa de escuchar a través de las ondas canadienses a dos bandas de La Gramola Netlabel: Granjaescuela y Hielo En Varsovia. Ellos concretamente han sonado en Ouèbe Musique, de la emisora ​​CKRL de Quebec.

Aquí podéis escuchar a Granjaescuela abriendo el programa con "Gabana Karaoke":



Y aquí tenéis a Hielo En Varsovia. Suena "Huye de mí" para cerrar el programa:



Y finalmente, nos acaban de avisar nuestros amigos de Gain que una de las emisoras undergrounds más importantes de Suiza, Radio RaBe, están bastante interesados ​​en su música y ya han empezado a hacerse escuchar. ¡Genial!

A todos ellos, ¡¡enhorabuena!!