NOUS SONS: BEATLOVE / NUEVOS SONIDOS: BEATLOVE

Per a La Gramola Netlabel és un orgull rebre les propostes de diferents grups i músics que confien en nosaltres per a difondre la seva música. Malauradament no sempre podem satisfer aquests desitjos i molts d'ells no han acabat de tenir cabuda entre nosaltres.

No és el cas de BeatLove, dúo de música electrònica que us presentem i que passa a formar part de la nostra familia. Realment va ser una sorpresa rebre la seva proposta i descobrir que darrera s'amagava una música excepcional, que no té res a envejar a moltes bandes anglosaxones del seu estil.

Us convidem a disfrutar de BeatLove i del disc amb el que inicien la seva col·laboració amb nosaltres "Oscillations".

***

Para La Gramola Netlabel es un orgullo recibir las propuestas de diferentes grupos y músicos que confían en nosotros para difundir su música. Desgraciadamente no siempre podemos satisfacer estos deseos y muchos de ellos no han terminado de tener cabida entre nosotros.

No es el caso de BeatLove, dúo de música electrónica que presentamos y que pasa a formar parte de nuestra familia. Realmente fue una sorpresa recibir su propuesta y descubrir que detrás se escondía una música excepcional, que no tiene nada que envidiar a muchas bandas anglosajonas de su estilo.

Os invitamos a disfrutar de BeatLove y del disco con el que inician su colaboración con nosotros "Oscillations".