"PIMEÄSSÄ": NOU DISC DE VIOLETA PÄIVÄNKAKKARA / "PIMEÄSSÄ": NUEVO DISCO DE VIOLETA PÄIVÄNKAKKARA

Comença un nou curs escolar i a La Gramola Netlabel hem fet els deures d'estiu.

Us portem el nou EP de Violeta Päivänkakkara, "Pimeässä", que, després del seu exitós "Kuu" no decebrà en absolut les expectatives creades.

El disc ha estat editat conjuntament amb la netlabel japonesa Element Perspective. Us recomanem visitar la seva web on hi podreu trobar altres publicaciones força interessants.

Esperem que aquest sigui el primer d'una llarga llista de discs en aquesta nova temporada i en la qual desitjem poder oferir un dels nostres somnis que no és altre que organitzar concerts amb algun dels grups que us proposem.

***

Empieza un nuevo curso escolar y en La Gramola Netlabel hemos hecho los deberes de verano.

Os traemos el nuevo EP de Violeta Päivänkakkara, "Pimeässä", que, tras su exitoso "Kuu" no decepcionará en absoluto las expectativas creadas.

El disco ha sido editado conjuntamente con la netlabel japonesa Element Perspective. Os recomendamos visitar su web donde podréis encontrar otras publicaciones muy interesantes.

Esperamos que este sea el primero de una larga lista de discos en esta nueva temporada y en la que deseamos poder ofrecer uno de nuestros sueños que no es otro que organizar conciertos con alguno de los grupos que os proponemos.