LA GRAMOLA NETLABEL A LES BIBLIOTEQUES / LA GRAMOLA NETLABEL EN LAS BIBLIOTECAS

Des d'aquest mes de febrer, La Gramola Netlabel ja forma part del catàleg de les Biblioteques de la Diputació de Barcelona, gràcies a l'interès de Jordi Corvillo per donar espai a les músiques Copyleft dins la biblioteca on treballa, la Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

La primera referència que hi podreu trobar és el recopilatori que us vam presentar a principis d'any, on hi tenien cabuda tots els grups que fins aleshores estaven a la netlabel. Aquest disc, en format CD, estarà, en breu, disponible en préstec a la Biblioteca Josep Janés.

En poques setmanes hi trobareu altres referències que els artistes de La gramola han cedit lliurement pel seu préstec. Els primers que arribaran son els de Gain, Mtu i Hielo En Varsovia.

Des de La Gramola volem donar les gràcies a Jordi Corvillo i a Irene Gálvez, directora de la Biblioteca, per ajudar-nos a difondre la nostre música.


***

Desde este mes de febrero, La Gramola Netlabel ya forma parte del catálogo de las Bibliotecas de la Diputació de Barcelona, ​​gracias al interés de Jordi Corvillo para dar espacio a las músicas Copyleft dentro de la biblioteca donde trabaja, la Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

La primera referencia que podréis encontrar es el recopilatorio que os presentamos a principios de año, donde tenían cabida todos los grupos que hasta entonces estaban en la netlabel. Este disco, en formato CD, estará en breve disponible en préstamo en la Biblioteca Josep Janés.

En pocas semanas encontraréis otras referencias que los artistas de La Gramola han cedido libremente para su préstamo. Los primeros que llegarán son los de Gain, Mtu y Hielo En Varsovia.

Desde La Gramola queremos dar las gracias a Jordi Corvillo e Irene Gálvez, directora de la Biblioteca, por ayudarnos a difundir nuestra música.