VV.AA. - LA GRAMOLA NETLABEL - REWIND. UNA RETROSPECTIVA (2013) [LGN021]
Portada: David Molón

...Descarrega...

Després d'un any en actiu a La Gramola Netlabel han passat més coses de les que pensavem que passarien. Aquest ha estat sempre un projecte fet des de la humilitat i tractat amb molt de carinyo, oferint la nostra finestra a aquells grups i artistes que ens encanten i que volen participar d'aquesta petita familia.

Hem trobat oportú oferir aquest recopilatori per als nouvinguts a la Netlabel, ja que creiem que és la millor forma de familiaritzar-se amb el que aquí oferim. I per tots aquells que ja ens conegueu, escoltar-lo serà una bona forma de redescubrir el que us hagi passat inadvertit o de tornar a gaudir d'aquells temes que us van agradar.

La Gramola Netlabel vol donar les gràcies als grups per la seva col·laboració alhora de confeccionar aquest recopilatori. És una sort poder oferir la vostra música!

També volem donar de forma especial les gràcies a David Molón per la maravellosa portada que ens ha cedit. Gràcies David!

Llicència de Creative Commons
La Gramola Netlabel - Rewind. Una Retrospectiva de VV. AA. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons