ENTROPÍA, NOU DISC DE GAIN

És una alegria immensa per a nosaltres presentar-vos el nou disc de Gain; tercer en la seva trajectòria i segón que publiquen amb nosaltres.

Porta per títol "Entropía" i segons ells mateixos diuen és un disc més cru, amb forta presència de les veus i en el qual, tot i ser molt fidels al seu so, han intentat buscar noves sonoritats en alguns temes.

Al nostre entendre, el nou disc de Gain és el millor de la seva carrera i sens dubte, Isma, Marc, Dani i Félix, no defraudaran gens a tots els que ja vareu gaudir dels seus discs anteriors.

Com sempre, podeu descarregar gratuïtament el nou album aquí, però si algú està interesat en tenir-lo en format físic, us convidem a passar pel seu Bandcamp on podreu comprar aquesta maravella.

***

Es una alegría inmensa para nosotros presentaros el nuevo disco de Gain, tercero en su trayectoria y segundo que publican con nosotros.

Lleva por título "Entropía" y según ellos mismos dicen es un disco más crudo, con fuerte presencia de las voces y en el que, a pesar de ser muy fieles a su sonido, han intentado buscar nuevas sonoridades en algunos temas.

A nuestro entender, el nuevo disco de Gain es el mejor de su carrera y sin duda, Isma, Marc, Dani y Félix, no defraudarán para nada a todos los que ya disfrutasteis de sus discos anteriores.

Como siempre, podéis descargar gratuitamente el nuevo álbum aquí, pero si alguien está interesado en tenerlo en formato físico, le invitamos a pasar por su Bandcamp donde podrá comprar esta maravilla.