JULIO GUTIÉRREZ





Julio Gutiérrez, nascut a Barcelona el 1981, va començar a produir una mica de música electrònica entre els anys 2004 i 2005, després d'iniciar-se en el món del DJ durant el 2002 en locals de la seva ciutat. Les seves primeres publicacions foren editades en petits segells de la xarxa a Barcelona. El seu debut es va realitzar a l'emblemàtic espai NIU (Barcelona).

El primer àlbum, anomenat "We are small particles of a future", va aparèixer de la mà de Luscinia Discos. De melodies properes a l'estil indietronik com Cremadelic. Més tard neix la Cremadelic Band, amb altres músics d'Espanya i és durant aquest temps que la banda grava diferents àlbums. Primer comencen amb un ep anomenat "Luscinia with love" al mateix segell on Julio va editar el seu primer disc.

Més tard es donen un impuls dins l'escena de la música electrònica amb Progrezo Records i signen "The Magics" un àlbum on Julio s'inicia a provar veus i Fran l'altre component del grup s'empra com a teclista. Sons electroacústics amb pinzellades de techno completaven l'àlbum. Van tenir molt bones crítiques.

El següent pas va ser signar un nou àlbum, "I don't know", on plasmen la seva maduresa.

Ara s'inicia el projecte en solitari de Julio amb nosaltres.

Website

DISCOGRAFIA:

KNOW MARS (2013) [LGN026]