"KUKKIA" PER TANCAR L'HIVERN / "KUKKIA" PARA CERRAR EL INVIERNO


Diuen que l'aparició de les flors marca la fi de l'hivern i el nou disc de Violeta Päivänkakkara apareix just quan l'hivern comença a morir. Com no podia ser d'altre forma, el títol és premonitori: "Kukkia", que en finès vol dir florir.

Estrenem el tercer disc de Violeta conjuntament amb la netlabel japonesa Element Perspective. En ell hi podreu trobar cinc temes que segueixen la línia ja marcada per l'artista en els anteriors treballs publicats amb nosaltres: "Kuu" i "Pimeässä". Per tant si et van agradar, aquest no et decebrà el més mínim.

Pel nostre gust, aquesta és la millor forma de donar la benvinguda a la primavera.

***

Dicen que la aparición de las flores marca el fin del invierno y el nuevo disco de Violeta Päivänkakkara aparece justo cuando el invierno empieza a morir. Como no podía ser de otra forma, el título es premonitorio: "Kukkia", que en finés significa florecer.

Estrenamos el tercer disco de Violeta conjuntamente con la netlabel japonesa Element Perspective. En él podréis encontrar cinco temas que siguen la línea ya marcada por la artista en los anteriores trabajos publicados con nosotros: "Kuu" y "Pimeässä". Por lo tanto si te gustaron, éste no te decepcionará lo más mínimo.

Para nuestro gusto, esta es la mejor forma de dar la bienvenida a la primavera.