JA ESTEM A BANDCAMP / YA ESTAMOS EN BANDCAMP

A partir d'aquest mes de març ja podeu escoltar la música de La Gramola Netlabel a Bandcamp.

Bandcamp és una de les plataformes musicals més importants a l'actualitat i hem cregut convenient ser-hi per a donar més sortida a la música que proposem.

Anirem pujant la majoria de discs del nostre catàleg en els pròxims dies, que estaran en mode d'escolta. Allí no us podreu descarregar directament la música però si que hi trobareu un enllaç que us durà a la pàgina de la nostra netlabel on sí ho podreu fer.

Ara ja ens podeu trobar a Free Music Archive, a Internet Archive, a Soundcloud i a la nostra web, a part de Bandcamp.

A part d'aquesta notícia, anunciar-vos també que ja podeu disposar de tres referències en forma de CD a la Biblioteca Josep Janés (Carrer Doctor Martí i Julia, 33 de L'Hospitalet de LLobregat), nombre que anirà augmentant les pròximes setmanes.

***

A partir de este mes de marzo ya podéis escuchar la música de La Gramola Netlabel en Bandcamp.

Bandcamp es una de las plataformas musicales más importantes en la actualidad y hemos creído conveniente estar allí para dar más salida a la música que proponemos.

Iremos subiendo la mayoría de discos de nuestro catálogo en los próximos días, que estarán en modo de escucha. Allí no os podréis descargar directamente la música pero si que encontraréis un enlace que os llevará a la página de nuestra netlabel donde sí lo podréis hacer.

Ahora ya nos podéis encontrar en Free Music Archive, en Internet Archive, en Soundcloud y en nuestra web, a parte de Bandcamp.

A parte de esta noticia, anunciaros también que ya podéis disponer de tres referencias en forma de CD en la Biblioteca Josep Janés (Calle Doctor Martí y Julia, 33 de L'Hospitalet de LLobregat), número que irá aumentando en las próximas semanas.